Intrebari Frecvente

Cum ne inscriem ?Luati legatura prin telefon cu unul dintre profesorii nostri  pentru a stabili o intalnire la bazin.
Odata sositi la bazin pentru inscriere, Cum se procedeaza ?Luati legatura cu receptia unde veti mentiona intalnirea cu unul dintre profesorii « Energy Club » in vederea inscrierii la curs.
 De la ce varta se poate face inscrierea ? Minim 1 an.
Ce echipament avem nevoie ?Costum de baie/slipi, slapi, prosop,casca (in cazul parului lung)
Cat dureaza o sedinta ?60 minute
Apa este incalzita? Bazinul este acoperit (inchis) ?Apa este incalzita in permanenta la temperatura de 28 de grade C , iar bazinul este acoperit.
Apa este curata ?Testarea apei se face o data la 30 de minute cu ajutorul unui sistem computerizat de verificare si tratare a apei . Apa nu prezinta substrat biologic.
Dusul este obligatoriu inaintea accesului in bazin .
Sunt vestiare, dusuri si grupuri sanitare ?Vestiarele sunt dotate cu dulapioare ce se pot incuia iar dusurile si grupurile sanitare se prezinta intr-o stare foarte buna.
Cum se pot recupera orele pierdute din diferite motive ?In cazul in care din diferite motive cursantul a lipsit sau stie ca va lipsi la unele dintre sedinte , el poate recupera in cadrul celorlalte grupe dar numai dupa o prealabila programare.
De cate ore avem nevoie pentru a invata sa inotam ?Media intre cei ce invata foarte repede si cei ce invata mai lent este de 8 sedinte pentru a dezvolta o pozitie corecta ,un reflex al respiratiei inpreuna cu cele 4 procedee clasice din tematica .
Care sunt cei mai importanti factori ce influenteaza evolutia cursului ?Gradul de determinare ,participarea activa si constienta, numarul de antrenamente , bagajul motric si conditia fizica .
Este indicata folosirea pantalonilor scurti pentru inot ?Regulamentul bazinului nu prevede nici o restrictie in acest sens ,insa folosirea lor in cadrul cursurilor de initiere poate avea o influenta negativa asupra evolutiei cursantului.
Cat timp este valabil abonamentul ?Abonamentul cursurilor de initiere este valabil pe timp de 28 de zile ( 4 saptamani) iar abonamentul de mebru al clubului are o valabilitate de 30 de zile care se poate ingheta ( prelungi cu 7 zile ) in cazul in in care nu puteti veni din diferite motive.
Avem nevoie de colac ?Nu
Ce avem nevoie pentru inscriere ? Declaratie pe propria raspundere( secompleteaza la club) si de  suma pentru cotizatie
Cum se poate efectua plata cotizatiei ?Se poate efectua cu numerar, transfer bancar sau card in contul :
RO36 RNCB 0078 0072 0942 0001
Banca BCR Suc. Stefan Cel Mare
CIF: 17159133
La Asociatia Sportiva Energy Club
Natura operatiunii : cotizatie
Va rugam trimiteti un e-mail la adresa : energyclub_inot@yahoo.com in care veti atasa o fotocopie a operatiiunii bancare alaturi de datele dumneavoastra de contact.

 

 Cat timp este valabil abonamentul ? Abonamentul cursurilor de initiere este valabil pe timp de 28 de zile ( 4 saptamani) iar abonamentul de mebru al clubului are o valabilitate de 30 de zile .
 Avem nevoie de colac ? Nu. Clubul nostru dispune de toate materialele si accesoriile necesare.
Se practica aruncarea copiilor in apa inpotriva vointei lor ?Nu.
Exista posibiltatea ca unul sau mai multi dinte copii sa nu promoveze la grupa de perfectionare sau chiar sa fie exclusi ?In cazul in care se constata ca unul sau mai multi copii sunt sau devin neascultatori si nu se integreaza in’’tipar’’ se pot lua masuri care merg pana la retragerea calitatii de membru.